Photoshop

Kursus i Photoshop på Fyn

 

Når vi hører ordene Sociale Medier, så ved de fleste virksomheder godt, at hvis man ønsker at reklamere på disse, så er det indhold som deles mest billeder.

 

Det program som virksomhederne benytter mest til billedarbejdet er Photoshop. I Photoshop kan man lave alt med billeder. Rediger billeder og ikke mindst manipulere billeder. I Photoshop har man alle muligheder for at klargøre billeder ligegyldigt om de skal benyttes i printede/trykte udgivelser eller de skal bruges på skærmen.

 

Alle mine kurser i Photoshop varer 1 eller 2 dage, men tiden er givet godt ud hvis du som virksomhed eller privatperson, gerne vil udnytte fordelene ved lækre DTP-programmer eller de nye sociale medier.

 

Photoshop Grundlæggende:

Du lærer Photoshop at kende på et grundlæggende niveau og bliver i stand til at arbejde selvstændigt med mindre grafiske opgaver. En blanding af teoretiske oplæg og konkrete øvelser giver en introduktion til billedbehandling og Photoshops anvendelsesmuligheder.

 

Photoshop Videregående:

På dette kursus lærer du at bruge Photoshop mere rationelt, sikkert og helhedsorienteret, og du bliver i stand til at overskue og udføre forskellige grafiske opgaver.

Du kan arbejde med grafiske opgaver, og med udgangspunkt i konkrete øvelser arbejder du med forskellige praktiske problemstillinger og de løsningsmuligheder, Photoshop tilbyder.

Kursus i Photoshop på Fyn

Følg med på de Sociale Medier

Maria Ryberg Nielsen - mryn@tietgen.dk - Tietgen KompetenceCenter - Rugårdsvej 286 - 5210 Odense NV. - Tlf.: 65 45 25 25