Indesign

Kursus i Indesign på Fyn

 

Når virksomheder eller privatpersoner ønsker at oprette publikationer til enten print/tryk eller til en skærm er det ofte Indesign som benyttes.

 

Indesign er et stort program med rigtig mange spændende muligheder, og det kan godt virke noget uoverskueligt, hvis man vælger at kaste sig ud i det på egen hånd.

 

Med et kursus i Indesign på Fyn, eller virksomhedsforlagt andre steder har du efter en eller to dage i programmet med underviser på et rigtig stærkt udgangspunkt i arbejdet.

 

Brugerfladen vil give langt mere mening, og du kan koncentrere dig om at være kreativ og skabe lækkert indhold.

Indesign Grundlæggende:

Du lærer InDesign at kende og bliver i stand til at arbejde selvstændigt med mindre opgaver som f.eks. brochurer, flyers og annoncer. Du får et overblik over programmets forskellige anvendelsesmuligheder, og du arbejder både teoretisk og praktisk med indhold og layout.

 

Indesign Videregående:

Du lærer at arbejde systematisk med InDesign og bliver i stand til at arbejde selvstændigt med grafiske opgaver inden for tekst og layout. Du arbejder i praksis med diverse problemstillinger.

Kursus i Photoshop på Fyn

Følg med på de Sociale Medier

Maria Ryberg Nielsen - mryn@tietgen.dk - Tietgen KompetenceCenter - Rugårdsvej 286 - 5210 Odense NV. - Tlf.: 65 45 25 25